Saturday, 4 August 2012

'Datuk' Rafi Awang Kechik Macam Biskut...muahahahaha

'Sekejap ada, sekejap tak de'...ingat lagi tagline untuk satu iklan biskut yang agak popular masa itu ler.

Samalah dengan 'Datuk' yang kononnya dah dianugerahkan kepada Blogger Hebat RAFI AWANG KECHIK aka SANGGAH TOK JANGGUT.


Aku akan tunjukkan bukti gambar betapa BARUA ni telah MENIPU agensi yang membantu kerja beliau dengan 'Datukship' beliau.

1. Bermula dengan Konvensyen di Kelantan...orang UMNO Kelantan dah tahu, Barua ni bukan Datuk, jadi tak de la title Datuk ni digunakan di sana. Duit HOTEL yang AJK nginap, dah bayar ke DATUK RAK?


2. Terengganu...

Tak de 'DATUK' tapi imej dia, mengalahkan Perdana Menteri, punya ler besar. (center stage lagi)

3. Kedah...

Center stage lagi dan Peserta di Kedah kena bohong dengan 'Datuk' Rafi Awang Kechik
di Kedah...ada 'Datuk'. sekali lagi, tengok gaya, mengalahkan PM...nak jadi calon ke Bro DATUK 300 henget?

4. Perak...

Mane title 'DATUK' nye...hilang ke yop? Masih kekalkan imej tonjolkan dirinya pada imej backdrop

5. Sabah...

Peserta Sabah pun kena tipu Ba...post lain sikit tapi tetap mengalahkan PM.. Dato' pulak, bukan Datuk ker?

Nasihat saya, inilah parasit hidung kembang aka opotunis yang merosakkan UMNO dan BN.

Penipuan yang terancang tapi bodoh telah memberi bukti sahih betapa Rafi Awang Kechik yang kononnya kuat Sanggah Pemimpin, merupakan PEMBOHONG, PENIPU, PEROMPAK DANA DAN PERASAN PANDAI!


Tindakan bodoh, dangkal dan benak BARUA ni akan menjadi liabiliti kepada Kepimpinan Tertinggi Barisan Nasional yang dipimpin oleh YAB Dato' Sri Najib Tun Razak.

Mana tidaknya, anda tengok tweet ini...
Tak pasal-pasal Rais Yatim yang kena soal...memamg liabiliti mamat BARUA ini.
Aku tidak salahkan Datuk Seri Rais tapi kenapa, Agensi yang sering menaja dan duduk di atas pentas bersebelahan dengan BARUA ini, tidak buat 'homework' ker, sebelum memberi sokongan kepada program BARUA ini.

Aku ingat, setakat ini dulu untuk kali ini. Tapi aku bagi HINGAT dengan DATUK/DATO' RAFI AWANG KECHIK...berani buat, berani tanggung.

Lu jangan ingat lu punya blog hebat dan lu boleh balun Pemimpin yang tidak sokong HENGET lu, lu boleh balun sesuka hati. Usah lu suka2 mau sentuh mana2 pemimpin atau agensi kerajaan!! Gua kasi bogel sampai malu lu nanti..

Kalau lu berani, lu mengaku, kalau lu takut, lu lari balik sembunyi di Kelantan sepertimana lu sembunyikan anak lu semasa ada KES POLIS dulu...JENG JENG JENG!!!

Lepas ini banyak lagi...tunggu jer!

- Pssst: soalan aku...Blogger hebat yang ikut bontot Rafi dalam projek korang ni, korang tak 'search google' dulu ke, untuk check latarbelakang BARUA ni...???

12 comments:

  1. Gua pun pelik. Bila gua komen di fb mamat ni, ada kutu yang bahasakan dia 'tok rak'.
    Jika benar gelaran ini adalah tipu, laporkan saja kepada pihak berkuasa.
    Ini dah kira 'parasit' dalam UMNO...BAHAYA!!!

    ReplyDelete
  2. Kahkahkah..... blogger hebat tu sape bro? Dengar SPRM dok ushar2 dorang ni sebab seleweng dana konvesyen betoi ke?

    ReplyDelete
  3. Gua dengar dah lama RAK ni asyik pau Pemimpin. Katanya, dia tak bekerja tapi lagak..tgk backdrop pun dah hangin. MACAM SIAL!!!

    Siapa blogger hebat yang ikut bontot dia? Dedahkanlah...hebat setakat mana, cara ugut dan pau pemimpin atau di ilmu pengetahuan mereka???

    DEDAH SEGERA DAN LAPORKAN PENIPUAN INI KEPADA PIHAK BERKUASA!

    UMNO jangan tunduk dengan parasit opportunist bangsat macam mamat ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua sokong!!!

      Delete
    2. Gua pun suka jika parasit ini dihadapkan ke pengadilan. Menipu title dan entah berapa juta peruntukan Agensi yang masuk kantongnya dan seorang Pegawai Agensi yang berstatus BERUK!!

      Delete
  4. Aiya.... Anjing upahan raja arif, ketua pengarah btn sudah masuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soalanny, berapa raja arif tak baya ko? Hanya DAPig dan Anwarinas yang bencikan agensi kerajaan terutama BTN

      Ko anjing PR ke????

      Delete
  5. Berapa banyak yg ketua pengarah btn bayar kau utk balun sanggah ni? Baik kau chek dulu sebelum kau malukan diri sendiri dan habiskan duit btn ni. Muahaaahahahah. Tak pasal2 raja arif org anwar tu malu sebab kau... Kalau nak balun, balunlah yg panas2 sikit. Sahlah dari artikal yg kau posting, kau org btn atau hanjing btn yg di upah. Malu la buat pywar macam ni, tak cerdik langsung

    ReplyDelete
  6. Ni semua penjilat rafi aka dato rak. Masyukk punya pasal...datik biskut pun ko bela...muahahaha

    ReplyDelete
  7. Konvensyen Media sosial di Kedah, tiada blogger atau facebooker dari Kedah yang dijemput. Yang depa bawa budak-budak Uitm dan pemuda-pemuda yang jarang nampak kat blog atau facebook disana. Lepas tu bila nak minta blogger dari kedah cakap kat depan, depa main tangkap muat je.

    Kalau depa suruh aku hari tu, dah sure depa kena bantai teruk. Tapi depa tak berani panggey

    ReplyDelete
  8. yg mengikut Datok Rak ni gomo dan parpukari lah......kenyang depa tu beb....korang dengki ker?

    ReplyDelete
  9. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437896989654177&set=a.403554503088426.1073741828.403475173096359&type=1&theater

    ReplyDelete